ClickCease

DE STURENDE KRACHT ACHTER BART TAXI

Dat ben ik: Bart Papenburg.

Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Autorijden is een grote passie. Nu ik het autorijden kan combineren met het vervoeren van personen in een persoonlijke en comfortabele setting is het compleet.

In mijn luxueuze Mercedes taxi vervoer ik uiteenlopende personen: zakelijke klanten, gezinnen op reis en mensen die gezellig een avond uit zijn geweest.

Hilversum is de thuisbasis van de taxi en deze stad ken ik dan ook als geen ander. Onder andere door deze kennis en mijn punctualiteit zorgen ervoor dat mijn klanten op tijd op de plaats van bestemming zijn. Of dit nou naar Schiphol, een restaurant of naar huis toe is.

We werken met vaste tarieven. Zeer scherpe tarieven, ook nog eens. Staat uw reis niet in de tarieven tabel? Dan maken we samen vooraf een afspraak over het tarief. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

BEN IK ZELF NIET BESCHIKBAAR?

DAN STAAT ER EEN VERVANGEND CHAUFFEUR VOOR U KLAAR

PARTICULIER VERVOER
45%
ZAKELIJK VERVOER
25%
VERVOER NAAR SCHIPHOL
30%
  • Keurig op tijd en snelle service naar Schiphol. Een rookvrije comfortabele auto, voorzien van alle luxe om een vakantie in stijl mee te beginnen.

    Ramona Voorn
  • Gezellige en vriendelijke chauffeur. Kwam netjes op tijd. Schone auto. Gaan we zeker vaker bellen!

    Jan Ockhuizen