ClickCease

Direct een taxi nodig?

Of reserveer alvast voor een later moment:

Personenvervoer per taxi in de regio Hilversum

Personenvervoer in de regio Hilversum is waar we goed in zijn. We zijn geroemd om onze bereikbaarheid en aanwezigheid in deze regio.

Ben je gezellig een avond uit geweest en heb je een taxi nodig? Wij vervoeren je van Hilversum naar Bussum, Naarden, Laren of een andere plaats in de regio. Jijzelf of de horeca gelegenheid kan bellen voor het bestellen van een taxi en dan zullen we er staan.

Natuurlijk is het ook mogelijk om van te voren een taxi te reserveren, voor diverse gelegenheden. Denk aan het vervoer van en naar een bruiloft, een evenement, een congres of andere evenementen waarvan je al weet dat je er graag met de taxi naartoe wilt of vanaf daar weer terug naar huis. Als je de taxi reserveert ben je er zeker van dat hij er zal zijn.

Ga je op vakantie? Dan is er de Schiphol taxi service die je vanuit de regio Hilversum naar Schiphol of een andere luchthaven brengt. Reserveer je wel even?

Wij werken met professionele chauffeurs die in het bezit zijn van een taxi vergunning. We waken voortdurend over de kwaliteit van onze dienstverlening en auto’s en brengen je veilig en comfortabel naar je bestemming in een rookvrije auto.

De tarieven zijn zeer gunstig en we werken 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Je kan betalen per pin of per creditcard.

Naast taxi vervoer voor particulieren verzorgen wij ook zakelijk taxi vervoer.

Taxi tarieven

Vertrek Bestemming Prijs t/m 4 personen
Hilversum Bussum €22,50
Hilversum Huizen €30,00
Hilversum Laren €19,50
Hilversum Weesp €42,50
Hilversum Loosdrecht €20,00
Hilversum Naarden €25,00

Wat andere klanten zeggen:

  • Gezellige en vriendelijke chauffeur. Kwam netjes op tijd. Schone auto. Gaan we zeker vaker bellen!

    Jan Ockhuizen
  • Keurig op tijd en snelle service naar Schiphol. Een rookvrije comfortabele auto, voorzien van alle luxe om een vakantie in stijl mee te beginnen.

    Ramona Voorn