ClickCease

Direct een taxi nodig?

Of reserveer alvast voor een later moment:

Taxi van Hilversum naar Schiphol

Een taxi nodig van Hilversum naar Schiphol voor een fijne vakantie? Of voor een zakelijke aangelegenheid? Met de dienstverlening van Bart Taxi is zelfs de reis naar de luchthaven toe al een heerlijk begin van uw reis.

Er is ruimte voor 4 personen en hun bagage in de fijne Mercedes. Ik breng u met plezier naar Schiphol of een andere luchthaven. Of u nou vroeg of laat vertrekt, ik sta heel graag voor u klaar. Uiteraard ook voor uw terugreis, wanneer u de luchthaven weer verlaat en terug naar huis keert in de regio Hilversum.

Bij een vooruit geplande reis is het verstandig om ook alvast de taxi rit vooruit te reserveren. Zo weet u zeker dat de taxi voor u klaar staat op het moment dat dat nodig is.

De professionele chauffeurs zijn uiteraard in het bezit van een taxi vergunning. Met Bart Taxi ben je verzekerd van een comfortabele en veilige reis naar de gewenste bestemming in een rookvrije auto.

We werken met vaste tarieven. Op voorhand weet u dus precies waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf. Bovendien zijn de tarieven zeer schappelijk. U vind de tarieven hieronder op de pagina. In de auto kunt u per pin of creditcard betalen. Een factuur is eventueel mogelijk.

Wij werken 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Naast het vervoer van en naar Schiphol en andere luchthavens, kunt u Bart Taxi ook bereiken voor dagelijks personen vervoer of zakelijk vervoer.

Taxi tarieven naar Schiphol

Vertrek Bestemming Prijs t/m 4 personen
Bussum Schiphol €60,00
Huizen Schiphol €60,00
Laren Schiphol €60,00
Weesp Schiphol €60,00
Loosdrecht Schiphol €60,00
Naarden Schiphol €60,00

Wat andere klanten zeggen:

  • Gezellige en vriendelijke chauffeur. Kwam netjes op tijd. Schone auto. Gaan we zeker vaker bellen!

    Jan Ockhuizen
  • Keurig op tijd en snelle service naar Schiphol. Een rookvrije comfortabele auto, voorzien van alle luxe om een vakantie in stijl mee te beginnen.

    Ramona Voorn